Voor een luxe vakantie met een prachtig uitzicht  zijn de Riu hotels zeker een aanrader! Riu heeft prachtige resorts en hotels op prachtige vakantiebestemmingen waar een goede service hoog in hun vaandel staan. Dit kunt u terugzien in de restaurant met heerlijke en verse gerechten elke dag weer en de prettige sfeer in en om de Riu hotels. Deze vakanties zijn ideaal voor personen die van luxe houden en tot rust willen komen op hun vakantie.

Voordelen om te kiezen voor Riu hotels

Riu hotels zijn gestart in 1953 die nu uitgegroeid zijn naar meer dan 100 hotels en resort om de mooiste locaties. Denk hierbij aan spanje, de Caraïben of de Canarische eilanden. Ze hebben nu dan ook  verschillende soorten Riu hotels waar u uit kan kiezen. Nu zijn er:

Classic, Plaza, Palace, Clubhotel, Adults Only & All Inclusive. Zo is er voor elk persoon wel een geschikt hotel te vinden. In alle soorten Riu hotels staan ze bekend om de uitstekende service die ze bieden. De medewerkers werken hard om het u naar de zin te maken, maar ook voor uw kinderen. De medewerkers van de hotels en resorts garanderen u voor een topvakantie. Dit doen ze door behulp van een keuken met heerlijke gerechten, gastvrije personeel en prachtige liggingen van de Riu hotels en resorts. Dit zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten.

Het een aanrader om op de website van vamosalaplaya.be te bekijken. Hier zijn de hotels makkelijk vindbaar met alle informatie die u nodig heeft.