gebruikte betonplaten

Bij Dallebeton is het mogelijk om gebruikte betonplaten te kopen. Dit materiaal is zeker goed en voor een tweede keer te gebruiken. Inmiddels hebben veel bedrijven en in het bijzonder de agrarische bedrijven, de weg naar deze handel gevonden. Deze platen, ook wel de Dalle de Beton genoemd, worden veel gebruikt om als ondergrond in een stal voor varkens en koeien. Zodra deze in gebruik zijn genomen, kan je al snel niet meer zien of deze nieuw of gebruikt zijn. Waar je het wel aan kan merken dat deze tweedehands zijn, is aan de prijs.

gebruikte betonplaten

Leuke prijs voor gebruikte betonplaten betalen

Onze stal voor de dieren was aan vervanging toe en hier hadden wij al een tijd voor gespaard. Echter toen wij hiermee aan de slag wilden gaan, schrokken wij best wel. Wat is het materiaal wat je hiervoor nodig hebt toch duur. Eigenlijk veel duurder dan wij in onze begroting hadden opgenomen.

Omdat wij deze aanschaf in het belang voor onze dieren toch moesten doen, zijn wij eerst op het internet gaan kijken. Hier kwamen wij op de website van Dallebeton terecht. Een bedrijf die al meer dan 10 jaar tweedehands platen verkoopt. Platen die zeker nog een tweede ronde mee kunnen, maar waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen.