Omdat FitFlop damesslippers erom bekend staan dat je hier zo prettig op kunt lopen. Heb ik besloten dat ik deze ga bestellen voor mijn vakantie. Ondanks dat wij hier in Nederland volop in de winter zitten, heb ik een welverdiende vakantie geboekt samen met mijn man naar Bali. Nu wil ik er graag mooi uit zien tijdens de vakantie maar ik wil mij hier ook tegelijkertijd comfortabel bij voelen. Dit geldt met name voor schoeisel.

fitflop damesslippers

Meer dan alleen mooi

De FitFlop damesslippers is erg stevig en heeft een dikke zool die erg prettig aanvoelt aan je voeten. Dit heb ik natuurlijk direct getest toen ik mijn bestelling binnen had. Wat ook zo prettig is, is dat de kwaliteit van dit merk zo goed is dat je ervan uit kunt gaan dat je meerdere seizoenen kunt doen met de slippers. 

Omdat ik eigenlijk verrast was dat slippers echt erg prettig kunnen zitten, wat een weldaad is voor je voeten als je hier een lange dag op gaat lopen. Heb ik besloten om deze tip te delen met de lezer van dit blog. Want goede tips zijn immers om te delen toch?