Voor keramisch stralen bent u bij RVS Finish op de juiste plek. Wij gaan altijd voor een optimaal eindresultaat. De afwerking van keramisch stralen is een factor drie gladder dan stralen met glasparel. Het resultaat is een gladde en egale afwerking met een hoge stijlvolle uitstraling.

Een eigen straalmethode

Keramisch stralen is geschikt voor tal van producten, zoals tuinmeubilair, liften, gevelbekleding en toepassingen voor voedingsmiddelen. Bij het keramisch stralen maken wij gebruik van onze eigen straalmethode. Deze methode heeft Fine Finish®. Dit is een unieke methode die nergens anders wordt aangeboden. Hierbij gebruiken wij onder meer innovatieve keramische straalcabines van 15 x 5 x 5 meter. Met onze eigen droogstraalmethode garanderen wij u een ruwheid met een Ra-waarde van 0,4 µm.

Meer weten over keramisch stralen?

Wilt u graag meer weten over keramisch stralen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij informeren u graag over onze unieke werkwijze. Wij maken niet alleen gebruik van moderne machines en een unieke werkwijze, maar werken ook met zeer gemotiveerde en ervaren medewerkers. Dankzij hun jarenlange ervaring, toewijding en kennis, bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.