Laat al je dakwerk altijd door een vakman doen. Een veilig en schoon dak boven je hoofd is immers een basiswaarde voor fijn wonen. De vakkundige dakwerkers van Dakwerken BKG zijn gespecialiseerd in vrijwel elke dakbedekkingsklus. Van schuine daken tot piramidevormig tot plat; voor elke daktype heeft Dakwerken BKG een eigen specialist in huis.

Gespecialiseerd in elk dakwerk

Wat betreft kennis van verschillende materiaalsoorten kun je geen betere dakdekkers treffen dan de dakwerkers van Dakwerken BKG: door hun professionele werkwijze, hun uitstekende kennis van daken en sterke communicatieve vaardigheden waarmee zij jou van advies voorzien, is geen enkel dak hen te machtig en krijg je precies het resultaat waar je om gevraagd hebt. Doordat de dakwerkers zo gespecialiseerd zijn, kun je er met vrijwel al je dakbedekkingswensen terecht: restauratie, isolatie, reiniging, vervaardiging of een dakkapel? Geen probleem! Dakwerken BKG staat bekend om een snelle en gedegen werkwijze, jouw dak kan al binnen enkele dagen tot enkele weken klaar zijn.

Regiogebonden vakwerk

Dakwerken BKG is een groot en leidend bedrijf dat werkzaam is in vrijwel geheel België, zo zijn ze onder andere actief in: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en het Brussels hoofdstedelijk gewest. Het bedrijf werkt in tegenstelling tot veel andere dakbedekkingsbedrijven regiogebonden. Hierdoor worden eventuele verplaatsingskosten tot een minimum beperkt gehouden. Omdat de vakmensen direct bij jou uit de regio komen, zijn ze gespecialiseerd in de geldende daknormen van jouw buurt. Mocht je in een buurt wonen waar een specifieke dakpan voorkomt, of wordt er van je geëist dat je een specifiek type dakpan op je huis installeert? Dan ben je bij Dakwerken BKG dus aan het goede adres.

Vraag nu een gratis een vrijblijvende offerte aan!

Om specifieke vormen van dakwerken aan te kunnen blijven bieden, werkt Dakwerken BKG met verschillende aannemers uit verschillende regio’s. Dit betekent voor jou dat de prijzen voor dakbedekkingsklussen kunnen variëren. Om de kosten toch enigszins duidelijk te maken, biedt Dakwerken BKG een gratis en vrijblijvende offerte aan die jou een indicatie kunnen geven wat de kosten zijn voor jouw project. Hierdoor kom je nooit voor onaangename verassingen te staan.