omnishirt

Met een bedrukt shirt van Omnishirt val je direct op in positieve zin, je hebt namelijk je eigen shirt ontworpen. Niet alleen het shirt dat je zelf draagt, maar van de hele vriendengroep. Tijdens het vrijgezellenfeest van een vriend wordt hij op een leuke en spontane manier in het zonnetje gezet. Niemand hoeft te raden wat er aan de hand is, met de eigen afbeelding op de shirts is dit direct duidelijk voor iedere buitenstaander.

omnishirt

Meer dan alleen shirts bedrukken

Omnishirt is niet alleen maar shirts bedrukken, ook sweaters, kussens, babykleding, hoodies en nog meer producten. Tot knuffeldieren aan toe kun je bij ons laten bedrukken, niet alleen teksten maar ook eigen afbeeldingen. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om bedrijfskleding of een logo op de kleding te laten bedrukken, het is zelfs mogelijk om je eigen kleding te ontwerpen en dit door ons te laten maken. Met de online ontwerptool kun je alles wat je wilt laten bedrukken of zelf ontwerpen. Met eigen afbeeldingen en teksten maak je unieke combinatie.

omnishirt

De voordelen van Omnishirt

Wanneer je een shirt of ander bedrukt product besteld profiteer van je van een aantal voordelen. Vrijwel iedereen kan de shirts en sweaters dragen, een gevoelige huid is geen probleem voor de stof. De klantenservice helpt je op weg totdat je een resultaat hebt waarmee je helemaal tevreden bent. Er ligt een mooie korting voor je klaar bij bepaalde aantallen, aantrekkelijk om dus producten te laten bedrukken voor bijvoorbeeld je hele bedrijf of familie.