Bij veel betere apotheken en drogisterijen in België kun je gemakkelijk online producten van Eucerin bestellen, zo ook bij Viata. Ideaal voor wanneer je toe bent aan goede huidverzorging maar geen tijd hebt om uitgebreid naar een drogist te gaan. Van dagcrème tot nachtcrème en van sunlotion tot middelen om hardnekkig eczeem mee te bestrijden: Eucerin is van alle markten thuis en kent voor ieder specifiek huidprobleem een adequate oplossing. Ervaar hoe meer dan 100 jaar innovatie en wetenschappelijk onderzoek jouw huid gezonder en mooier kan maken.

Klinisch getest en alleen actieve ingrediënten
Eucerin kent een zeer streng selectiebeleid wanneer het aankomt op het produceren van huidproducten. Zo worden er bijvoorbeeld voor ieder onafhankelijk product slechts ingrediënten gebruikt waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat deze een bewezen werking hebben. Bij Eucerinproducten is er dus geen sprake van onnodig gebruik van extra toegevoegde stoffen. Bij Eucerin werken dagelijks 500 wetenschappers en dermatologen aan het verbeteren van de huidverzorgingsproducten. Door de jarenlange verbetering van de producten, alsmede door de holistische dermo-cosmetische onderzoekswijze, is Eucerin wereldleider geworden op het gebied van huidverzorging en ben jij gegarandeerd van een uitstekend product.

Uiteenlopende huidverzorgingsproducten online te bestellen
Omdat Eucerin in nauwe samenwerking met dermatologen wordt ontwikkeld, zijn apothekers en drogisten over de hele wereld overtuigd geraakt van de werking ervan. Of je nu op zoek bent naar producten om eczeem tegen te gaan of dat je een middel zoekt tegen hyperpigmentatie: in vrijwel iedere betere drogisterij is het mogelijk om de gehele Eucerin-lijn aan te schaffen. Ook is het mogelijk om via de betere webshop-apotheken, zoals hier bij Viata, de gehele lijn online te bestellen. Voordeel hieraan is dat de producten bij je thuisbezorgd worden en je daardoor niet langer meer de deur uit hoeft voor huidproducten.

Huidtypen en huidaandoeningen
Iedere huid reageert anders op verschillende factoren. Bij wind, regen of felle zon kan de huid uitdrogen of juist vet worden. Bij medicijngebruik kan de huid reageren op de stoffen die in het medicijn verwerkt zitten, met acne of overgevoelige huid als gevolg. Voor ieder huidtype heeft Eucerin een product in huis die de huid weer naar behoren doet laten functioneren.