Een seniorenalarm aanschaffen betekent in veel gevallen dat ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als je een kijkje neemt op de website van Seniorenalarmen.nl kun je een goede keuze maken en een seniorenalarm kiezen dat past bij de persoon waarvoor het bedoeld is.

Eenvoudig werkende modellen

Als je ervoor kiest een alarm aan te schaffen bij Seniorenalarmen.nl heb je de keuze uit verschillende modellen. Kijk goed wat de eigenschappen zijn van elk model en kies er eentje die het beste past. Ze werken allemaal op een eenvoudige manier zodat er geen ingewikkelde handelingen bij de bediening aan te pas komen.

Snel contact met naaste familieleden

Alle seniorenalarmen die je bij deze winkel aanschaft werken via de vaste telefoon of mobiel. Voordat het alarm in gebruik genomen wordt kun je een aantal contactpersonen invoeren. Deze worden gewaarschuwd indien er gebruik gemaakt wordt van het alarm. Er wordt dus niet gewerkt met een alarmcentrale waar de oproep naartoe gaat maar de vooraf geprogrammeerde personen krijgen een waarschuwing zodat zij snel ter plekke kunnen zijn.

Vergoeding mogelijk?

Als je ervoor kiest een seniorenalarm aan te schaffen betaal je hiervoor bij Seniorenalarmen.nl eenmalig het aankoopbedrag en komen hier geen maandelijkse vaste kosten meer bij. Indien het alarm op basis van medische noodzaak wordt aangeschaft, bijvoorbeeld door een verwijzing van de huisarts of specialist is het vaak mogelijk dit te laten vergoeden door de zorgverzekeraar. Hoeveel en of zij vergoeden is afhankelijk van je verzekeringspolis.