Gister ben ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek gegaan naar iPhone herstellen Turnhout om een telefoon zaak te vinden die goede reparaties uitvoert. Mijn vriendin had haar telefoon namelijk tijdens het fietsen laten vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging en het scherm was gebarsten.

Jparts telefoon zaak

Mijn zus wilde haar telefoon graag goed laten vervangen en het leek haar daarom de beste keuze om eerst een aantal websites van bedrijven te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ze een keuze zou maken bij welk bedrijf ze haar telefoon zou willen laten repareren.

Reparaties met 100% originele onderdelen

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezochte en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Jparts. De informatie die op de website stond sprak mijn vriendin super erg aan. De monteurs gebruiken alleen maar 100% originele onderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren. De telefoon van mijn vriendin was erg snel en super goed bij Japarts gerepareerd en zij kreeg ook 1 jaar garantie op de vervangende onderdelen. We zijn daarom allebei erg tevreden over de goede reparatie en over de service die Jpart aanbiedt.