Babykleding

Babykleding, kinderkleding, positiekleding, kindermeubels en speelgoed

Als moeder van drie kinderen ben ik altijd op zoek naar uitgebreide shops met kinderkleding. Aangezien de kinderen snel uit de kleding groeien, zie ik graag shops met betaalbare kleding. Vooral de babykleding wordt weinig gedragen, dus ik vind het belangrijk dat dit niet al te duur is. Nu heb ik een shop gevonden die hieraan voldoet.

Welke shop?

Waar ik hele leuke en betaalbare kinderkleding heb gevonden is op de website https://www.vertbaudet.be/nl/baby.htm.

De babykleding bevat veel schattige items. Als voorbeeld een 6-delige geboorteset voor maar 22 euro. Dat is toch ontzettend leuk om als kraamcadeau mee te nemen.

Waar ik ook op let is de jongenskleding, aangezien ik twee stoere zoons heb rondlopen die regelmatig nieuwe kleding kunnen gebruiken. De items die ik heb gezien zijn stoer en betaalbaar. Erg handig, want mijn jongens slijten nogal veel broeken.

Babykleding

Wat ook handig is, is dat er positiekleding wordt verkocht. Mijn ervaring is dat het lastig kan zijn om leuke positiekleding te vinden tegen een leuk prijsje. In deze shop is het beide te vinden: leuk om te zien en en een leuke prijs.

Naast kleding verkoopt de shop ook kindermeubels, textiel en speelgoed voor jonge kinderen.

Eigenlijk alles wat je nodig hebt van zwangerschap tot aan puberleeftijd kan je vinden op deze website.