Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een groot evenement en wil je gegarandeerd de aandacht pakken van potentiële klanten? Overweeg dan om een spandoek te maken. Tegenwoordig is het ontzettend eenvoudig om online een spandoek te bestellen. Een spandoek maken wordt stiekem zelfs een beetje leuk op die manier. Je kan jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Met een handige editor tool maak je binnen een paar minuten de beste spandoek voor jouw bedrijf. Of je nu het kantoorpand op wil leuken of reclame gaat maken op een festival – een spandoek maken kan voor elke gelegenheid en situatie!

Met Printdeal.be een spandoek maken

Tegenwoordig kun je zeer eenvoudig een spandoek laten maken. Dit doe je bijvoorbeeld bij Printdeal.be. Daar kun je met een handige online editor jouw eigen spandoek maken en ontwerpen. Zelfs als je geen ervaring hebt met vormgeving, kun je nog eenvoudig een spandoek maken op Printdeal.be. Een spandoek maken is werkelijk een fluitje van een cent met de handige tool van Printdeal.be! Je hoeft alleen een aantal duidelijk stappen te doorlopen. Daarna laat je jouw creativiteit de vrije loop. Het enige wat je wel vooraf moet bepalen is van welk materiaal de spandoek wordt gemaakt en het formaat van het spandoek. Met Printdeal.be is het mogelijk om gigantisch uit te pakken. Zo kan je een spandoek laten maken op de door jou doorgegeven maat.

Het materiaal van de spandoek

Je kan een spandoek maken van verschillende materialen. Printdeal.be heeft veel mogelijkheden. Hierdoor zit er altijd wel een passende optie voor jouw beoogde spandoek tussen! Met Printdeal.be is het mogelijk om voor verschillende materialen te kiezen. Zo is er budget PVC. Een spandoek laten maken met dit materiaal houdt in dat je een lichtdoorlatend zeildoek krijgt. Dit doek is geschikt voor actiematig gebruik. Wil je liever iets stevigers? Dan kan je een spandoek maken van PVC frontlit. Dit is een stevig, lichtdoorlatend zeildoek dat voor een langere tijd binnen of buiten gebruikt kan worden.

Daarnaast heeft Printdeal.be ook vlaggendoek, mesh en blockout in het assortiment. Vlaggendoek is een flexibele en lichte stof. Met dit materiaal zal de afbeelding van je spandoek ook op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar zijn. Houd daar rekening mee als je voor vlaggendoek kiest. Daarnaast is mesh een wat steviger materiaal met allemaal kleine gaatjes. Die gaatjes zorgen ervoor dat de wind er als het ware doorheen kan gaan. Dit zorgt voor minder spanning op je spandoek. Wil je een spandoek maken die niet zoveel klappert? Dan is mesh een goede optie. Als laatste kun je een spandoek maken van blockout. Dit is een zwaardere stof waardoor het doek ondoorschijnend is. Een spandoek maken met dit materiaal geeft de mogelijkheid voor hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking.